Головна Новини Світ Росія Путін назвав фантастичні втрати ЗСУ на війні: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін назвав фантастичні втрати ЗСУ на війні: подробиці

Путін видумав примарні втрати ЗСУ

27 жовтня 2022, 21:23 comments3221
Поділіться публікацією:

Путін придумав чергову брехню про війну в Україні. Так, за інформацією очільника Кремля, нібито співвідношення людських втрат на війні в Україні становить 1 до 7 або 1 до 8.  І все на користь російських загарбників. Таку фантастичну заяву зробив президент РФ на дискусійному клубі "Валдай".

Путін назвав фантастичні втрати ЗСУ на війні: подробиці

Володимир Путін(фото з відкритих джерел)

"Втрати там місцями, говорю про це з жалем, втрати бувають 1 до 10, 1 до 8. Останнім часом майже завжди 1 до 7 або 1 до 8. Людей не шкодують зовсім. Хіба справжні патріоти своєї країни можуть це допустити", — сказав Путін.

Але Путін забув пояснити, чому при такому "успіху" російська армія тікала з українських територія, кидаючи навіть свою "сучасну" техніку. А ще — чому в РФ оголосили про часткову мобілізацію.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін нарешті розповів, чому розпочав війну проти України. РФ почала війну, бо мала на це ніби три причини. Однією з таких причин стало "ігнорування інтересів Москви" щодо членства України в НАТО. Таку чергову заяву зробив Володимир Путін під час виступу на "Валдаї". Другою причиною, за словами Путіна, стало "невиконання Мінських угод". Фінальною, третьою причиною було  включення до складу РФ тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.  Адже, на думку Путіна, Росія "не могла кинути Донбас напризволяще".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін заявив, що Росія не вважає себе ворогом Заходу та знову почав погрожувати. Очільник Кремля заявив, що Росія не вважає себе ворогом Заходу, не кидає виклик його елітам та не збирається стати новим світовим гегемоном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини