Головна Новини Світ Росія Путін невдаха року за версією Politico
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін невдаха року за версією Politico

Видання Politico опублікувало рейтинг європейських лідерів. Президент Росії Володимир Путін отримав "титул" невдахи року.

27 листопада 2023, 16:07
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін потрапив у щорічний рейтинг європейських лідерів від видання Politico, як невдаха року (loser). На противагу, президент України Володимир Зеленський визнаний найвпливовішою людиною у Європі.

Путін невдаха року за версією Politico

Президент Росії Володимир Путін невдаха року. Фото з відкритих джерел

Видання Politico кожного року публікує рейтинг європейських лідерів у трьох категоріях: виконавці, мрійники та порушники. У кожній категорії представлено по 9 осіб, а також одна людина поза рейтингом, як найвпливовіша людина року.

У 2023 році найвпливовішою людиною року в Європі за версією Politico визнали президента України Володимира Зеленського.

Путін потрапив у категорію мрійників під титулом "невдаха року". Видання пояснює, що мрії Володимира Путіна про "рускій мір" та "велику Росію" навряд чи коли буде здійснено. Politico пише, що початок повномасштабної атаки Росії під керівництвом Путіна припинилось майже так швидко як і розпочалось. А від введення мобілізації у РФ почали масово виїжджати чоловіки за кордон.

"Путін давно прагне повернути Росії статус великої держави, який вона мала в радянський період. Натомість його вторгнення відкинуло його країну до третьосортного статусу", — зазначили у Politico.

Крім того, Росія через дії Путіна потрапила під санкції Заходу, експорт нафти падає, а союзники усе більше віддаляються від Москви.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін розповів, чого саме Захід не очікував від Росії.

Також "Коментарі" писали, що президент Росії Володимир Путін готує велику промову про те, яким буде "рускій мір" після війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини