Головна Новини Світ Росія Путін погрожує країнам, які введуть стелю цін на російське паливо
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін погрожує країнам, які введуть стелю цін на російське паливо

Путін заявив, що Росія не буде діяти всупереч здоровому глузду

12 жовтня 2022, 16:19 comments1082
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля заявив, що Росія не буде постачати нафту країнам, які введуть стелю на російське паливо. У такий спосіб Путін вирішив пожертвувати грошима, адже доходи від продажу нафти і газу — основа бюджету Росії. Таку заяву президент РФ зробив під час енергетичного форуму "Російський енергетичний тиждень", що проходить у Москві.

Путін погрожує країнам, які введуть стелю цін на російське паливо

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Росія не буде діяти всупереч здоровому глузду. Ми не постачатимемо енергоресурси країнам, які обмежать ціни на нафту", — пригрозив Путін.

Відомо, серед країн, які планують встановити стелю на російську нафту з 5 грудня 2023 року та нафтопродукти з 5 лютого, є Великобританія, Канада, Франція, Німеччина, Італія, Японія, США.

 Деякі експерти кажуть, що ціна може бути на рівні близько 60 доларів за барель.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про  те, що Путін висунув умову для ремонту "Північного потоку". Кремль готовий розпочати ремонт пошкоджених газогонів "Північного потоку",  але за умови, що їх й надалі будуть використовувати. Окрім цього, Путін заявив, що РФ нібито готова постачати газ до ЄС вцілілою гілкою "Північного потоку-2". Мало того, Путін навіть обіцяє постачати додаткові об'єми газу в зимовий період.

Також "Коментарі" писали про те, що раптово помер депутат російської Думи та партії Путіна. Депутат Держдуми РФ і політик від партії "Единая Россия" Микола Петрунін раптово помер у віці 46 років. Наразі причину смерті посадовця з Росії не встановлено.Хоча точні деталі смерті російського депутата невідомі, але в офіційному повідомлені Державна Дума Російської Федерації зазначила, що Петрунін помер після важкої хвороби. Деякі ЗМІ повідомляють, що російський депутат помер після ускладнень викликаних коронавірусом.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 жовтня 2022, 15:30

Чому для порятунку прокаженого порушуються всі закони? Права людини, ринкові. Приберіть корумповану хунту, яка по гладшанню перегнала минулого Хряка, і повертайтеся до розуму. Вони тільки використовують всіх для свого егоїзму. Патріотично усіх своїх мажорів вивезли, статки перевели в офшори - себе убезпечили.


Новини