Головна Новини Світ Росія Путін погрожує розірвати зернову угоду: вважає, що його обдурили
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін погрожує розірвати зернову угоду: вважає, що його обдурили

Володимир Путін вважає, що Захід не виконує вимоги Росії щодо зернового коридору, тому РФ розглядає можливість вийти з зернової угоди.

14 червня 2023, 17:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Путін заявив, що Росія розглядає варіант виходу з зернової угоди, яка дозоляє Україні експортувати зерно з трьох портів Чорного моря. Президент РФ вважає, що Захід обдурив його угодою з Україною. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Путін погрожує розірвати зернову угоду: вважає, що його обдурили

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Путін стверджує, що Росія пішла на зернову угоду аби допомогти країнам, що розвиваються та зняти санкції зі свого аграрного сектора. Однак на зустрічі російських воєнних кореспондентів і військових блогерів президент РФ заявив, що його країна може вийти з угоди.

"Ми зараз думаємо про те, щоб вийти з цієї зернової угоди", — сказав Путін.

За його словами ООН та Захід не дотримуються угод, які були надані для Росії..

"На жаль, нас знову обдурили", — говорить Путін та додає, що "нічого не зробили в плані поставок нашого зерна на зовнішні ринки і було дуже багато умов, які Захід повинен був виконати під керівництвом ООН, але Нічого не зроблено".

Попри заяви Путіна Україна звинувачує Росію у невиконанні умов та блокуванні суден. УкрАгроКонсалт стверджує, що у травні кількість поставок через зерновий коридор знизилась до рекордного рівня з моменту підписання угоди у липні минулого року.

Угода про зерновий коридор між Україною та Росією через сприяння ООН та Туреччини діє до 17 липня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Путін розповів, чи збирається Росія проводити нову мобілізацію в країні.

Також "Коментарі" писав про президента РФ, який порівняв Україну з Росією. Володимир Путін заявив, що Російська Федерація є правовою державою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини