Головна Новини Світ Росія Путін похвалив американського мільярдера, який допоміг зірвати атаку на Чорноморський флот у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін похвалив американського мільярдера, який допоміг зірвати атаку на Чорноморський флот у Криму

Володимир Путін розсипався у компліментах Маску

12 вересня 2023, 12:12 comments1277
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін назвав американського мільярдера, засновника Tesla та SpaceX Ілона Маска талановитою та видатною людиною. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву господар Кремля зробив, виступаючи на Східно-Економічному форумі.

Путін похвалив американського мільярдера, який допоміг зірвати атаку на Чорноморський флот у Криму

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Щодо приватного бізнесу Ілона Маска... Він безумовно видатна людина, це треба визнати... Я думаю, це і визнають у всьому світі. Активний і талановитий бізнесмен. У нього багато що виходить, у тому числі за підтримки американської держави", — заявив російський диктатор.

Варто зазначити, що під час промови Володимир Путін допустив переговори з президентом України Володимиром Зеленським і назвав свою умову перед їх проведенням. Перш ніж говорити про переговори більш предметно, вважає диктатор, США повинні "скасувати указ Зеленського про їхню заборону".

Читайте також на порталі "Коментарі" — телеканалу "CNN" опублікував новину про те, що минулого року американський мільярдер і винахідник Ілон Маск дав команду відключити мережу супутникового зв'язку Starlink, що належить йому, поблизу узбережжя Криму. На такий крок мільярдер нібито пішов, щоби зірвати атаку, яку Україна готувала проти російського Чорноморського флоту. Сам Маск вже підтвердив зрив атаки дронів на російський флот у Криму та закликав до перемир'я.

Також видання "Коментарі" повідомляло – сенатор Елізабет Уоррен вимагає від Конгресу США розпочати розслідування щодо компанії SpaceX, після слів Ілона Маска, який визнав, що блокував супутники Starlink для неможливості використання їхніми українськими військовими для атак російськими кораблями поблизу Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

007

12 вересня 2023, 11:55

Не завелика честь диктатора ху.ла підписувати з великої букви і по батькові?


Новини