Головна Новини Світ Росія Путін поставив Захід перед дилемою: який головний висновок з виборів у РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін поставив Захід перед дилемою: який головний висновок з виборів у РФ

Російський диктатор отримав рекордні 87% голосів

20 березня 2024, 00:10
Поділіться публікацією:

Результати президентських виборів у Росії – це показове нахабство і насмішка над виборчим правом, пише у соціальній мережі політтехнолог Олег Постернак.  

Путін поставив Захід перед дилемою: який головний висновок з виборів у РФ

Путін вп'яте став президентом РФ. Фото з відкритих джерел

"Штучно намальований результат, найбільший за всю історію президентських кампаній в РФ, — насмішка над Заходом. 87% — це історія про показне нахабство та насолода від повної підконтрольності отари. Це улюблена фірмова путінська забава в стилі "а що ви зробите?". Він публічно помочився над вільним виборчим правом, яке вважається "альфою" і "омегою" західної цивілізації", — зазначив політтехнолог.

За словами Олега Постернака, Путін спеціально поставив західні столиці перед дилемою — визнати його обраним і легітимним президентом РФ чи не визнавати.

"Нас, українців, точно не дивує поведінка кремлівських чекістів та підконтрольної їм отари підданих. А ось що Захід? Стерпить витирання путінських геніталій об квінтесенцію демократії?", — задає він риторичне запитання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що згідно з аналізом даних Пенсійного фонду і Фонду соціального страхування РФ, між 2022 і 2023 роками відбулося рекордне зростання кількості російських чоловіків у віці 31-59 років з інвалідністю. У 2022 році в РФ офіційно налічувалося 1,67 млн чоловіків з інвалідністю, однак вже у 2023 році це число зросло на 507 тис. осіб або на 30%.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Кремлю потрібна президентська виборча кампанія з переобрання Володимира Путіна, щоби легітимізувати війну РФ проти України, переконаний політтехнолог Олег Постернак. "Президентська кампанія в Росії — це не про легітимність Путіна. Це про легітимність війни. Йому потрібен особистий результат для його маніпулятивної інтерпретації як результату підтримки війни", — наголосив політтехнолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини