Головна Новини Світ Росія Путін пригрозив одній з країн: там нібито ставляться до росіян, як до свиней
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін пригрозив одній з країн: там нібито ставляться до росіян, як до свиней

Президент Росії Путін критикує сусідню країну через нібито русофобію та погане ставлення до росіян.

6 грудня 2023, 17:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін розкритикував ставлення Латвії до російського населення в країні. Очільник Кремля заявив, що у цій Балтійській країні прояви "русофобії" були ще задовго до початку війни в Україні, а зараз лише посилились.

Путін пригрозив одній з країн: там нібито ставляться до росіян, як до свиней

Путін звинуватив Латвію у русофобії. Фото з відкритих джерел

Під час засідання Ради з прав людини РФ Путін розповів про русофобію, яка нібито панує у світі. У своєму виступі президент РФ особливо виділив Латвію, чверть населення якої складають росіяни. 

"Якщо в Латвії продовжать звертатися по-свинськи до населення, яке хоче жити там, то незабаром влада цієї країни зіткнеться з відповідним ставленням на свою адресу", — пригрозив Путін.

Путін розкритикував термін "негромадяни", який існує в Латвії та переважно стосується росіян. Російський президент погодився, що кожна країна вимагає від своїх жителів базових знань культури та мови, однак заявив, що у Латвії цей термін є "дивним винаходом", для тих, хто є демократичною країною.

У Латвії відреагували на погрози Путіна та заявили, що Кремль використовує політику залякування щодо своїх громадян поширюючи думку про нібито жорстоке поводження з росіянами.

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Латвія запровадила мовні іспити для росіян, щоб перевірити їх на знання латиської мови. Якщо росіяни не складають іспит, то можуть втратити дозвіл на проживання. Нагадаємо, що однією з причин, якими Путін виправдовує вторгнення Росії в Україну виявились нібито утиски російськомовного населення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речниця МЗС РФ Марія Захарова звинуватила сусідню з Росією країну у русофобії.

Також "Коментарі" писали про генсека НАТО Столтенберга, який розповів, що чекати у разі перемоги Путіна у війні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

6 грудня 2023, 18:06

(молодец путин) что так об этом говорит и в очередной раз показывает какой он и вся рашка фашисты. Только свиньи намного лучше!!! Грустно что оон вся европа не видит этого и не слышит и не воспринимает что это вопрос лишь времени когда путин рашка будет воевать с остальными. Путинскую рашку нужно остановить Украине нужна реальная военная мощь и помощь и нужны миротворчиские войска!!!


Новини