Головна Новини Світ Росія Путін провів першу офіційну зустріч після "виборів": на кого робить ставку російський диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін провів першу офіційну зустріч після "виборів": на кого робить ставку російський диктатор

Головною опорою російського диктатора Володимира Путіна стане не армія та Нацгвардія РФ, а спецслужби, зокрема ФСБ.

19 березня 2024, 16:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін провів першу офіційну зустріч на своєму п’ятому терміні у ролі керівника Російської Федерації. Російський диктатор зустрівся з представниками ФСБ та видав їм накази.

Путін провів першу офіційну зустріч після "виборів": на кого робить ставку російський диктатор

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Після перемоги на так званих виборах в Росії, Володимир Путін провів засідання колегії ФСБ. На ньому російський диктатор роздав завдання спецслужбам РФ. Зокрема Путін заявив на необхідності "не забувати про зрадників" та закликав карати їх без терміну давності. Крім того, Путін також наголосив, що ФСБ має посилити антитерористичну діяльність, а випадки русофобії повинні бути зупинені.

На зустріч Путіна з агентами ФСБ відреагував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Він зауважив, що російський диктатор першу зустріч провів не з військовими, а з агентами ФСБ РФ.

"Перша офіційна зустріч Путіна після його "обрання" – це зустріч з активом ФСБ. Дуже чітке і точне повідомлення. Це свідчить про те, що ФСБ є головною опорою режиму. І саме ФСБ стежить за армією і Нацгвардією. ФСБ стане основою для створення нових підконтрольних мільйонерів і процесів реприватизації", — пише Геращенко.

Нагадаємо, що за підрахунками ЦВК РФ Путін вп'яте став президентом Росії. Російський диктатор на "виборах" набрав понад 87% голосів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін пригрозив "зрадникам" покараннями.

Також "Коментарі" писали, що після оголошення результатів "виборів", стало відомо, який регіон РФ віддав найменше голосів за переобрання президентом Росії Володимира Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини