Головна Новини Світ Росія Путін публічно розкритикував міністра уряду Росії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін публічно розкритикував міністра уряду Росії (ВІДЕО)

Путін під час відеоконференції запевняв, що в Росії все добре попри санкції, але в той самий час розкритикував російського міністра за неможливість підписати нові контракти.

13 січня 2023, 12:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Президент Росії Володимир Путін висловив невдоволення, що РФ не змогла закупити військові та цивільні літаки. В мережу потрапив запис, який показує Путіна, що критикує міністра промисловості і торгівлі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Українську правду".

Путін публічно розкритикував міністра уряду Росії (ВІДЕО)

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Президент Росії вперше у 2023 році взяв участь у засіданні уряду РФ. На нараді, що відбувалась по відеозв’язку російський диктатор запевняв, що ситуація в країні позитивна, а влада має намагатись щось робити для покращення життя звичайних жителів Росії. Путін заявляв, що санкції нібито не впливають на економіку Російської Федерації.

Попри такі заяви, в певний момент відеоконференції російський диктатор вилаяв міністра промисловості і торгівлі Дениса Мантурова, через відсутність закупки літаків.

"Чому ти дурака валяєш? Коли контракти будуть?" – запитує роздратовано російський президент.

Відео з роздратованим Путіним можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в грудні в Росії зафіксували рекордний дефіцит бюджету, таким чином увесь позитивний баланс, який мала економіка РФ була знищена останнім місяцем 2022 року. Загалом за період путінської влади дефіцит бюджету в Росії фіксували тільки двічі – під час пандемії та вторгнення в Україну.

Також "Коментарі" писали, що російські літаки зазнають великої кількості поломок та аварій від початку 2023 року: несправність шасі, туалету, розбите лобове скло та інші. Експерти це пояснюють західними санкціями, які забороняють відправку літаків та запчастин до них у Росію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини