Головна Новини Світ Росія Путін розповів учасникам БРІКС про «успіхи СВО» та наскаржився на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів учасникам БРІКС про «успіхи СВО» та наскаржився на Україну

Путін розповів про те, що армія РФ нібито має «успіхи» у зоні проведення «СВО», але Україна не хоче вести переговори

сьогодні, 14:44
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін під час зустрічі з лідерами іноземних держав у рамках саміту БРІКС у Казані поінформував їх про "успіхи" російської армії та хід проведення "спеціальної військової операції", повідомив речник диктатора Дмитро Пєсков. Також, за його словами, Путін розповів партнерам, що Україна нібито не бажає проводити мирні переговори.

Путін розповів учасникам БРІКС про «успіхи СВО» та наскаржився на Україну

Володимир Путін

"Україна багато обговорювалася протягом вчорашніх двосторонніх бесід, яких було чимало у президента. Як правило, частина, пов'язана з українською кризою, присутня на порядку денному кожної із зустрічей. Президент дає чіткі оцінки нинішнього стану справ та перспектив врегулювання. Зазначаючи, звісно, небажання української сторони вести якісь переговори і позитивну динаміку на фронті для Збройних сил РФ", — сказав Пєсков.

Спікер диктатора повідомив, що нібито багато країн виявляють бажання активніше сприяти врегулюванню, висловлюють готовність бути посередниками. За його словами, Кремль такі ініціативи лише "вітає".

"Ми вітаємо такі зусилля. Але далі вже треба дивитися, що з цього вийде", — сказав Пєсков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що Кремлівський диктатор Володимир Путін у рамках саміту БРІКС у Казані обговорив з деякими учасниками війну в Україні . Крім того, відомо, що текст підсумкової декларації казанського саміту з української тематики узгоджено.

Також "Коментарі" розповідали про те, що резидент Китаю Сі Цзіньпін під час виступу на саміті БРІКС закликав не допустити виникнення побічних ефектів та ескалації українського конфлікту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини