Головна Новини Світ Росія Путін усе більше боїться за своє життя. Є докази
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін усе більше боїться за своє життя. Є докази

Президент Росії попри велику наявність бункерів, продовжує будувати нові сховища. Такі дії Путіна свідчать про його страх за своє життя.

2 грудня 2022, 12:10 comments1266
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Путін має мережу бункерів, які розміщенні по всій території РФ, від Москви до Уральських гір. Попри наявність кількох бункерів, президент Росії будує ще. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін усе більше боїться за своє життя. Є докази

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Над будівництвом для Путіна працює окремий відділ, який має назву Головне управління спеціальних програм президента Росії. Ця спеціальна установа належить до силових структур РФ та підпорядковується Путіну. Вона існує ще з радянських часів, коли будували бункери під час холодної війни.

Ймовірно, ця сама організація будувала бункер для Путіна під його будинком у Геленджику. ЗМІ стверджують, що глибина деяких таємних бункерів Путіна сягає 200 метрів. Бункери, які знаходяться в Москві і на околиці столиці мають підземні тунелі та з’єднуються з державними будівлями, наприклад Кремлем.

"Бункери почали будувати ще за радянських часів для найважливіших людей у ​​державі, але останнім часом ця робота активізувалася. У Москві точно є бункери, на Уралі теж, у Поволжі теж. Багато бункерів з'єднані між собою тунелями, що простягаються на десятки кілометрів", — заявив автор розслідування Олег Ролдугін.

Окрім старих бункерів, Путін будує і нові, що може свідчити про його страх за своє життя. За словами Олега Ролдугіна, мережу бункерів, які будували і будують на замовлення влади в Росії, можна порівняти хіба що з Північною Кореєю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що журналісти знайшлимісцезнаходження шести бункерів Володимира Путіна. Одні з них розміщені в Москві, інші в горах Уралу та Кавказу.

Також "Коментарі" писали про те, чого боїться президентРосії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини