Головна Новини Світ Росія Путін видав новий незаконий указ: куди він "приєднав" окуповані українські території
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін видав новий незаконий указ: куди він "приєднав" окуповані українські території

Путін знову видає незаконні укази

26 лютого 2024, 22:10 comments1128
Поділіться публікацією:

Окуповані Росією українські території кремлівський диктатор Володимир Путін приєднав до "південного воєнного округу", йдеться на сайті Кремля.

Путін видав новий незаконий указ: куди він "приєднав" окуповані українські території

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Згідно з текстом "указу", до цього округу окуповані Крим, частина Херсонської, Запорізької, Луганської та Донецької областей незаконно ввійшли разом з Дагестаном, Північною Осетією та Ростовщиною.

Також вказується, що "документом" Путін відновив Московський і Ленінградський воєнні округи.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін похвалився оновленою ядерною зброєюРосійський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія майже на 100% оновила стратегічну ядерну зброю, розпочала серійне виробництво ракет "Циркон" та закінчує випробування інших ударних комплексів. Як повідомляє портал "Коментарі", така заява Путін прозвучала під час його привітання з Днем захисника вітчизни. 

За його словами, у грудні 2023 року до "складу ВМФ РФ увійшли нові стратегічні підводні човни, а буквально днями в Казані до Збройних Сил передано чотири ракетоносці Ту-160М". Він додав, що в силах загального призначення також прагнутиме "найвищих показників оснащеності сучасною зброєю та технікою".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи отримав Путін перевагу у війні після захоплення АвдіївкиУ США не вважають, що російський диктатор Володимир Путін отримав перевагу у війні проти України на тлі захоплення Авдіївки, а також нездатність Конгресу прийняти масштабний пакет допомоги для українців. Таку заяву під час брифінгу зробив представник Державного департаменту США Метью Міллер.

При цьому Метью Міллера попросили прямо відповісти, чи зараз російські війська мають перевагу на полі бою. На це представник Держдепу відповів: "Ми не вважаємо так зовсім".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини