Головна Новини Світ Росія Путін віддав особливі доручення для Донбасу та «Новоросії»: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін віддав особливі доручення для Донбасу та «Новоросії»: про що йдеться

Путін розпорядився створити «гідні умови життя» для мешканців захоплених територій

24 липня 2024, 16:31 comments5706
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що необхідно збільшити рівень життя на захопленому Донбасі вже зараз. За його словами, мешканці так званих "нових регіонів" повинні мати гідні умови для життя та роботи.

Путін віддав особливі доручення для Донбасу та «Новоросії»: про що йдеться

Володимир Путін

"Винятково важливо, щоб уже зараз у мешканців регіонів Донбасу та "Новоросії" були гідні умови для життя та роботи, щоб люди бачили перспективи для себе, своїх дітей на майбутнє", — заявив кремлівський диктатор.

Більше того, він стверджує, що нібито вся Росія підтримує мешканців чотирьох захоплених регіонів України. За його словами, йдеться про частини Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей.

При цьому Путін назвав першочергові цілі для російського уряду. За його словами, потрібно зайнятися ремонтом житла, будівництвом будинків, а також соціальних та транспортних об'єктів на окупованих територіях.

Крім того, кремлівський диктатор Путін доручив включити Донбас та "Новоросію" у реалізацію російських національних проектів, а також надати спрощений доступ до інструментів підтримки для цих регіонів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив , що нібито соціально-економічний розвиток "нових регіонів" РФ є одним із пріоритетних напрямків у роботі президента Володимира Путіна. Така заява була зроблена на тлі бунту, який організували жителі окупованого Донецька. Там люди вийшли на вулицю і перекрили дорогу через нестерпні умови життя та відсутність води.

Також "Коментарі" розповідали, що навіть російські військові та пропагандисти визнають, що РФ просто стирає з лиця землі міста на Донеччині, адже тільки таким чином може їх захопити.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини