Головна Новини Світ Росія Путін відповів, що робитиме, якщо НАТО не дасть гарантій безпеки
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін відповів, що робитиме, якщо НАТО не дасть гарантій безпеки

У Кремлі заявили, що дослухатимуться порад військових експертів, якщо НАТО не дасть гарантій

26 грудня 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

Президент Російської Федерації Володимир Путін наголосив, що у разі незадовільного результату перемовин зі Штатами у січні, він дослухається порад військових експертів. Про це повідомляє російський телеканал "Дождь".

Путін відповів, що робитиме, якщо НАТО не дасть гарантій безпеки

Про що домовляться Росія та США, фото з відкритих джерел

В ефірі телепередачі "Москва. Кремль. Путін" глава держави заявив, що військово-технічна відповідь Росії може бути різною. Однак лідер країни наголосив, що буде прагнути не припинення дипломатичних перемовин із Заходом, а саме досягнення домовленостей і закріплення тих гарантій, які має надати НАТО Росії юридично, в рамках тих документів, які вони запропонували підписати владі США.

Відомо, що попередньо заплановано провести переговори лідерів Росії та США за участі керівництва НАТО 12 січня. Під час зустрічі РФ сподівається отримати чіткі відповіді щодо вимог, які вона раніше висувала про непросування НАТО на схід.

Політологи вважають, що Захід має висувати зустрічні вимоги Путіну щодо звільнення українських територій. Крім того, у відносинах між Росією та Штатами з'явився третій учасник, й США буде йти на поступки Путіну через зміцнення нового гравця на геополітичній арені світу.

Як повідомляв портал "Коментарі", у США розглядають кілька варіантів допомоги Україні у разі вторгнення Росії. Серед них надання розвідданих, військової техніки, гелікоптерів і фахівців з боротьби проти кібератак. Якщо російські війська почнуть рухатися для перетину українського кордону, то Пентагон може почати надавати уряду України дані про просування військ сусіда у режимі реального часу.

Також ми писали, що у Кремлі заявили про готовність обговорити деескалацію на Донбасі за певних умов. Про це повідомив прессекретар президента Володимира Путіна. За словами речника, Кремль непокоять маневри США та союзників біля російських кордонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини