Головна Новини Світ Росія Путін вперше приховав декларацію про власні доходи
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вперше приховав декларацію про власні доходи

Російський диктатор вирішив не показувати декларацію про власні доходи за 2022 рік громадянам РФ.

31 березня 2023, 18:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін та працівники адміністрації Кремля заповнили декларації про свої доходи. Проте цього року відповідні документи публікуватись не будуть через новий закон. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін вперше приховав декларацію про власні доходи

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Речник Кремля Дмітрій Пєсков повідомив, що цього року декларації про доходи президента Росії не будуть у відкритому доступі. З 1 березня Дума РФ прийняла рішення не оприлюднювати декларації, виправдавши це специфічними умовами під час війни проти України. У Кремлі оприлюднювали декларації про доходи Путіна починаючи з 2008 року, тоді вперше внесли зміни до закону "Про протидію корупції", який зобов'язав російських чиновників повідомляти про своє майно.

В останній декларації, яка вийшла у 2021 році Путін повідомляв, що отримав 10,2 млн рублів, має у власності дві квартири площею 153,7 та 77 кв. метри, гараж, місце для автомобіля та два транспортні засоби ГАЗ-21М та "Нива".

Починаючи з 2008 року декларації Путіна практично не зазнавали змін. Найбільше він нібито заробив у 2017 році – 18,7 млн рублів — продав ділянку площею 1,5 тис. кв. м. Попри це журналістські розслідування пов'язують велику кількість будинків, яхт та іншої нерухомості з Путіним, який їх оформлює на інших власників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор повідомив про оновлення концепції зовнішньої політики через зміни, які відбулись у світі після повномасштабного вторгнення в Україну. Тепер названо головного ворога антиросійської лінії.

Також "Коментарі" писав про Медведєва, який відреагував на розмови про введення миротворчих сил в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини