Головна Новини Світ Росія Путін запевняє, що він рятує Росію від розвалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін запевняє, що він рятує Росію від розвалу

Володимир Путін вважає, Захід хоче максимально послабити Росію - відібрати її природні багатства та ресурси

30 вересня 2022, 17:05
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив, що західні цивілізовані країни заздрять величі Росії та її природному багатству. І саме тому роблять усе можливе, що Росію, як велику країну, було розвалено. Як передає портал "Коментарі", про це російський диктатор заявив сьогодні, виступаючи зі зверненням щодо анексії нових українських територій.

Путін запевняє, що він рятує Росію від розвалу

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Захід шукав і шукає новий шанс послабити і розвалити Росію, їм не дає спокою, що в мир є така велика країна, величезна країна з її територією, природними багатствами, ресурсами", — заявив російський президент.

За словами Путіна, росіяни захищатимуть свої цінності від Заходу. Він стверджує, що цивілізовані країни постійно мріяли про "розпад Росії".

Російський диктатор вкотре заявив, що Захід намагається всіма способами послабити РФ, бо заздрить її величі та ресурсам.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Пєсков пояснив, чому Росія тепер наголошує на війні, а не на переговорах.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія у прискореному темпі запустила процес анексії нових територій України. З чим пов'язані такі поспішні та явно незграбні дії? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали — президент України Володимир Зеленський , серед іншого, зазначив, що звернувся до народів Кавказу, Сибіру, інших корінних народів Росії із закликом боротися проти путінської війни. За його словами, Росія новою анексією приєднає себе до тієї катастрофи, яку вона принесла на окуповану територію України – і остаточно доб'є ті інституції нормальної державності, які ще залишалися в РФ. Як оцінюєте такі заяви? Чи можуть анексії та мобілізація прискорити крах країни-агресора? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини