Головна Новини Світ Росія Путін запропонував НАТО нове "рівняння безпеки": що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін запропонував НАТО нове "рівняння безпеки": що це означає

Президент РФ запевняє, що Москва нібито демонструє прагнення до зниження ризиків

23 червня 2021, 11:56
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін виступив із пропозицією нового "рівняння безпеки" для Північноатлантичного Альянсу. НАТО відмовляється розглядати пропозицію РФ. Про це глава Кремля повідомив на конференції з міжнародної безпеки, пише видання РБК-Україна.

Путін запропонував НАТО нове "рівняння безпеки": що це означає

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

За словами російського лідера, Москва нібито демонструє прагнення до зниження ризиків, забезпечення передбачуваності та вирішення розбіжностей за допомогою діалогу.

"Росія висунула пропозицію про створення нового "рівняння безпеки". Воно повинно враховувати всі фактори, що впливають на стратегічну стабільність в їх взаємозв'язку", — сказав президент РФ.

Видання зазначає, що раніше заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков розповідав про розробку нового "рівняння безпеки" Російської Федерації та Сполучених Штатів, яке враховує: ситуацію в космічному просторі, проблематику кібербезпеки, стратегічні оборонні та стратегічні наступальні озброєння, стратегічні наступальні озброєння в неядерному оснащенні.

Раніше портал "Коментарі" писав, що глава Міністерства оборони РФ Сергій Шойгу зробив заяву про "вибухонебезпечну" ситуацію в Європі. Закріпилася тенденція до посилення військового протистояння між блоком і Росією. Такою позицією російський чиновник поділився під час конференції з міжнародної безпеки.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що Російська Федерація знову займається перестановкою військових фігур на своїй особистій "шахівниці". Про це свідчить недавнє перекидання десятків тисяч військовослужбовців на територію анексованого Кримського півострова. За словами військового експерта Івана Ступака, у таких дій може бути цілком просте пояснення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини