Головна Новини Світ Росія Путін заявив Кабаєвій, що скоро вся Європа «буде їхньою»
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив Кабаєвій, що скоро вся Європа «буде їхньою»

Як повідомляють росЗМІ, гімнастка Аліна Кабаєва, яка начебто має від диктатора Володимира Путіна двох дітей, влаштувала йому істерику через неможливість їм дати західну освіту. При цьому глава Кремля порадив придивитись до вузів в Китаї

4 березня 2024, 15:19
Поділіться публікацією:

Начебто минулого тижня відбулася зустріч кремлівського диктатора Володимира Путіна з Аліною Кабаєвою, яку називають його "офіційною коханкою". Зокрема, начебто жінка влаштувала істерику із приводу освіти дітей. Кабаєва хоче, щоб старший син навчався у Швейцарії, коли він підросте. Проте на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну вона потрапила під санкції у цій країні.

Путін заявив Кабаєвій, що скоро вся Європа «буде їхньою»

Аліна Кабаєва

За даними росЗМІ, Путін начебто порадив Кабаєвій придивитися до навчальних закладів у Об’єднаних Арабських Еміратах чи Китаї. Також начебто кремлівський диктатор заспокоїв свою коханку тим, що РФ захопить Європу.

"Скоро вся Європа буде нашою. А, можливо, скоро там взагалі ніде буде вчитися",
- заявив кремлівський диктатор.

До речі, кажуть, що начебто під час сварки, Кабаєва дорікнула Путіну тим, що у нього з’явилася нова коханка – Катерина Мізуліна. На це кремлівський диктатор відповів, що мова йде лише про вигадки жовтої преси.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Путіна начебто з’явилася нова пасія – Катерина Мізуліна, яка повністю відповідає його смакам.

Диктатор начебто засипає її подарунками, а також демонструє різними способами свою підтримку та зацікавленість. Прикметно, що про деякі подарунки, отримані від Путіна, Мізуліна сама розповіла у соціальних мережах. При цьому говорять, що начебто екс-президент РФ Дмитро Медведєв заявив, що Путін застарий для Катерини, і вона могла б знайти собі когось молодшого. При цьому росЗМІ припустили, що Медведєву хотілося б відбити у кремлівського диктатора нову коханку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини