Головна Новини Світ Росія Путін зізнався, чи чекає він на повернення Трампа до Білого дому
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зізнався, чи чекає він на повернення Трампа до Білого дому

Володимир Путін заявив, що влада США "налаштувала американське суспільство в антиросійському ключі та дусі"

12 вересня 2023, 12:48 comments2740
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін скептично ставиться до того, що зовнішня політика США кардинально зміниться, якщо на чолі Білого дому знову опиниться Дональд Трамп. Як передає портал "Коментарі", таку заяву Путін зробив під час виступу на Східному економічному форумі.

Путін зізнався, чи чекає він на повернення Трампа до Білого дому

Путін та Трамп. Фото: з відкритих джерел

"Хоча його (ред. — Дональда Трампа) звинувачували у зв'язках з Росією, що повна нісенітниця, марення собаче, але він найбільше ввів санкцій щодо Росії", — заявив російський диктатор.

На його думку, хто б із кандидатів у президенти США не здобув перемогу на виборах у 2024 році, для Росії нічого не зміниться.

Володимир Путін заявив, що влада США "налаштувала американське суспільство в антиросійському ключі і дусі". Тому, за словами диктатора, "принципових змін на російському напрямі у зовнішній політиці Вашингтона не буде".

Зазначимо, найближчі вибори президента США мають відбутися у листопаді 2024 року. Основними суперниками поки що називають чинного президента Джо Байдена та колишнього главу держави Дональда Трампа.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час виступу на Східному економічному форумі російський диктатор Володимир Путін припустився переговорів із президентом України Володимиром Зеленським і назвав свою умову перед їх проведенням. Перш ніж говорити про переговори більш предметно, вважає диктатор, США повинні "скасувати указ Зеленського про їхню заборону".

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Путін похвалив американського мільярдера, який допоміг зірвати атаку на Чорноморський флот у Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини