Головна Новини Світ Росія Радник Путіна назвав українців ельфами, а росіян гобітами
commentss НОВИНИ Всі новини

Радник Путіна назвав українців ельфами, а росіян гобітами

Володимир Мединський повторює кремлівські наративи та стверджує, що Україна намагається змінити реальність.

13 квітня 2023, 16:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Помічник президента РФ Володимир Мединський вважає, що на території України конструюють нову фантазійну реальність, де українці ельфи, а московити – гобіти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Радник Путіна назвав українців ельфами, а росіян гобітами

Радник Путіна Володимир Мединський. Фото з відкритих джерел

Радник Путіна Володимир Мединський певний період часу працював міністром освіти РФ. Тому за його словами, російські школярі мають вивчати сучасну історію Росії. Мединський повторює пропагандистські наративи Кремля та стверджує, що так діти зможуть краще зрозуміти війну в Україні.

Володимир Мединський стверджує, що в Україні створюють фантазійну реальність, змінюючи історію.

"Це історична фентезі. Московити — це гобіти. А вони — ельфи. Це із цієї ж серії. Жодного відношення до науки це не має", — сказав Мединський, ймовірно помилившись, адже в Україні використовують термін "орки" для російських окупантів.

Далі радник Путіна наполягав, що Україна є частиною "руского міра". На думку, Мединського світ намагався зробити з Росії колонію, а війна в Україні тільки підтверджує це. 

"Це частина російської землі. Україна — це невід'ємна частина російського світу… Ми не маємо конфлікту з Україною. Ми, на жаль, маємо конфлікт традиційних колоніалістів, які століттями будували успішні колоніальні імперії, з територією, яка не захотіла бути колонією. Нас хотіли зробити колонією з 17 століття, то одні, то інші, то треті... Тепер чергове коло", — сказав Мединський.

Попри заяви Мединського більшість українських істориків, вважає, що саме Росія веде колоніальну війну в Україні та хоче зробити її частиною своєї імперії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії оштрафували Вікіпедію за "фейки" про війну в Україні.

Також "Коментарі" писали про США блокує делегацію РФ, яка має головувати на засіданні Ради Безпеки ООН.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микита

13 квітня 2023, 16:17

Які ж вони кончані

wexxx

13 квітня 2023, 16:06

Сайт Знакомств Без Комплексов - здесь девушки сами хотят и дают в попу и берут в рот. Все анонимно и бесплатно ----- https://vinci.tk/xclub


Новини