Головна Новини Світ Росія Раптово стало зле: російська співвчка екстрено була госпіталізована
commentss НОВИНИ Всі новини

Раптово стало зле: російська співвчка екстрено була госпіталізована

Любов Успенська перебувала у своїй квартирі, коли їй стало погано

21 квітня 2024, 22:15 comments1816
Поділіться публікацією:

Відома співачка та прихильниця Путіна, колишня  мешканка Києва Любов Успенська, що недавно похвалилась тільки отриманим російським паспортом,  терміново звернулась до медиків.

Раптово стало зле: російська співвчка екстрено була госпіталізована

Любов Успенська (фото з відкритих джерел)

Як інформує  пропагандистський телеграм-каналу Mash, Любов Успенська звернулась до лікарів, бо відчула себе зле і, як виявилось,має проблеми із серцем.

"Співачці різко стало погано — почастішало серцебиття. Медики приїхали на Мосфільмовську вулицю. Зараз їй надають допомогу", — інформує  пропагандистське видання.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російського клоуна госпіталізували в лікарню з інфарктом. Відомий  клоун з Росії та  запеклий  прихильник Путіна  Юрій Куклачов екстрено госпіталізований з підозрами  на інфаркт після свого концерту в російській столиці. Про це  пишуть російські видання. 

Артист, що недавно говорив  про те, що росіянам треба бомбити мирні європейські та американські міста,  за інформацією медиків, переніс інфаркт і нині  знаходиться в лікарняній палаті у важкому стані. Як  каже його син Дмитро, лікарі поки не дають жодних прогнозів. Юрія Куклачева прооперували і  лишили в лікарні.
 Недавно Куклачов спричинив скандальну ситуацію  своїми заявами з приводу нещодавнього теракту в підмосковному залі Крокус Сіті Хол.

Також "Коментарі" писали про те, що молода дружина путініста зробила зізнання про своє здоров'яМолода дружина вже похилого гумориста-путініста Євгена Петросяна, який схвалює  терористичне  вторгнення РФ  до України, Тетяна Брухунова  потерпає від невиліковного захворювання, яке створює їй проблеми в житті.  В 35-річної Тетяни проблема з венами на ногах.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини