Головна Новини Світ Росія РДК знову з'явився в Росії: де цього разу
commentss НОВИНИ Всі новини

РДК знову з'явився в Росії: де цього разу

РДК знову передав "привіт" Путіну з Бєлгородської області

25 травня 2023, 13:00 comments5205
Поділіться публікацією:

Бійці "Русского добровольческого корпуса" (РДК) знову записали свій відеозвернення до росіян. На цей раз із села Глутове Білгородської області. у своєму зверненні бійці зазначили, що вони не мають наміру опускати руки і продовжують свою боротьбу з путінським режимом. Також РДК заінтригував, зазначивши, що незабаром вони заходитимуть у нові та нові населені пункти РФ.

РДК знову з'явився в Росії: де цього разу

Російський добровільний корпус. Фото: із відкритих джерел

"Зрозуміло, цього разу нікому вже не треба доводити, що ми знімали наше відео не на Київщині, а на Батьківщині. Однак ми вирішили зробити нашою доброю традицією такі ролики! Слава РДК!", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, поки російський диктатор Володимир Путін продовжує виправдовувати війну проти України міфічним "захистом Донбасу", бажанням завершити війну та лепетом про "історичні" народи та землі, російські повстанці з "Російського добровольчого корпусу" РДК та легіону "Свобода Росії", з 22 травня розпочали свій рейд на Бєлгородщині, після чого анонсували нові напрямки для своїх рейдів. А представники організації "Альянс корінних народів" анонсували референдум за вихід зі складу РФ. Про що говорить те, що відбувається? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                                                                     

Читайте також на порталі "Коментарі" – головні наслідки рейду на Бєлгородщину – що він показав. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.

Раніше "Коментарі" повідомляли — яка нова загроза нависла над Кремлем – чи можуть у РФ початися хвилювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини