Головна Новини Світ Росія Реакція Медведєва на виступ Байдена в Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція Медведєва на виступ Байдена в Польщі

Експрезидент Росії Дмитро Медведєв розповів, за яких умов Росія може зникнути.

22 лютого 2023, 11:00 comments1561
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв відреагував на виступ президента США Джо Байдена в Польщі. Російський політик перефразував виступ американського президента та розповів, коли зникне Російська Федерація. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram Медведєва.

Реакція Медведєва на виступ Байдена в Польщі

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

Джо Байден неочікувано приїхав до Києва, після чого вирушив до Польщі, де виступив з промовою про потребу допомагати Україні, щоб протистояти російській агресії. Під час свого виступу президент США зауважив, що для припинення війни Росія має перестати вести бойові дії, а також додав "якщо українці перестануть захищатись – це буде кінцем України".

Дмитро Медведєв відреагував на слова американського президента та перефразував його вислів.

"Якщо Росія зупинить СВО, не домігшись перемоги, — Росії не буде, її порвуть на частини. Якщо США перестануть постачати зброю київському режиму — війна закінчиться", — пише Медведєв.

Також експрезидент Росії написав кілька образливих слів в бік Джо Байдена, назвавши його "старим дідом" у якого вже "маразм" в голові. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британський фінансист, який довгий час буд одним з найбільших інвесторів російських фондових бірж, розповів про країни, які стануть наступними жертвами агресії президента Росії Володимира Путіна.

Також "Коментарі" писав про промову російського диктатора, який розповів чому почав повномасштабне вторгнення в Україну. Президент Росії вважає, що у всьому винен Захід, який його спровокував, а РФ нібито намагається захистити всіх мирних жителів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини