Головна Новини Світ Росія Яка країна стане наступною жертвою Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка країна стане наступною жертвою Путіна

Британський фінансист вважає, що наступними в списку у Путіна буде Естонія, Литва чи Польща.

21 лютого 2023, 19:50 comments1112
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Фінансист Білл Браудер попередив, які країни можуть бути наступними у списку Володимира Путіна для нападу російської армії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Daily Mail.

Яка країна стане наступною жертвою Путіна

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Британський фінансист Білл Браудер, який до 2006 року забезпечував одні з найбільших інвестицій на фондовій біржі Росії критикує Путіна. Браудер стверджує, якби влада РФ належним чином керувала економікою, то вона б досягла рівня Німеччини чи США, проте наразі дорівнює економіці штату Нью-Йорк. Британський фінансист головною причиною такого становища Росії називає Путіна та його оточення, яке розкрадає державні гроші.

На початку свого правління Путін міг звинувачувати у повільному рості економіки свого попередника, проте через два десятиліття при владі зробили з нього справжнього диктатора. Браудер наголошує, що відхід Путіна від влади може для нього означати втрату всіх привілеїв та грошей, тому президент Росії користується правилом диктатури – оголошує якогось зовнішнього ворога та намагається його перемогти. У 2008 році це була Грузія, 2014 та 2022 – Україна. Після таких дій рейтинг Путіна піднімався, тому Браудер вважає, що російський диктатор не зупиниться на Україні.

"Якщо Росія переможе, це не буде кінцем військових авантюр Путіна. Наступною зупинкою буде Естонія, Литва чи Польща", — запевняє Браудер та додає, що Путін "направить свою зброю на ці країни, а свої ядерні ракети – на Лондон, Берлін і Вашингтон. Потім він сяде і посміхнеться, поки ми обговорюємо, чи серйозно ми ставимося до виконання статті 5 НАТО".

Браудер підсумовує, що Захід не має допустити сценарію перемогти Путіна, адже країна, яка бореться за весь цивілізований світ – це Україна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що союзник Путіна відмовляється купувати літаки в Росії.

Також "Коментарі" писали про реакцію прем'єрки Італії на виступ Путіна, який вона назвала російською пропагандою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини