Головна Новини Світ Росія Реальна загроза: в Госдумі розповіли, чому Росія може ввести армію на Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

Реальна загроза: в Госдумі розповіли, чому Росія може ввести армію на Донбас

Російські політики відреагували на можливу допомогу Україні від США

2 квітня 2021, 14:00 comments1568
Поділіться публікацією:

Підтримка української сторони у війні на Донбасі від Сполучених Штатів стала новим інфоприводом для гучних заяв російських політиків. На цей раз думкою про введення армії РФ на територію Донеччини і Луганщини поділився один із депутатів Госдуми Андрій Козенко.

Реальна загроза: в Госдумі розповіли, чому Росія може ввести армію на Донбас

Росія може ввести армію на Донбас для "захисту своїх громадян". Фото із відкритих джерел

На думку політика, Америка надто активно втручається у внутрішню ситуацію інших країн. Козенко не подобається, що Пентагон проявляє інтерес навіть до військового конфлікту на Донбасі. Тому депутат упевнений, що на можливу ескалацію конфлікту за участю не тільки ВСУ, а ще й американських військовослужбовців, Росія обов'язково відреагує належним чином.

У розумінні Андрія Козенка, "належним чином" — це введення російських військових формувань на територію Донбасу. Для подібних дій, вважає політик, є вагома причина. Нею є необхідність захистити громадян Росії, які проживають на непідконтрольній Києву території. Козенко каже, що подібний результат ситуації буде виправданий недавно внесеними змінами до Конституції РФ.

"Укроамериканці", як депутат Госдуми вже охрестив можливого противника, не зможуть забезпечити гідну відсіч, тому що "сили будуть явно не на їхньому боці".

Також Андрій Козенко заявляє, що український уряд все ще усвідомлено воює проти жителів Луганської та Донецької областей, нібито прикриваючись вигаданою російської "агресією".

Схожої позиції дотримуються і в Кремлі, про що стало відомо із заяви прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова. За його словами, уряд РФ збирається "вдатися до додаткових заходів" у міру розвитку ситуації на Донбасі. Детальніше — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, як на заяви про ймовірність конфлікту Російської Федерації і України відреагували в Міністерстві закордонних справ РФ.

Також на порталі знайдеться інформація про те, який прогноз про взаємини України і Росії на найближче десятиліття зробив представник вітчизняної делегації в ТКГ Олексій Арестович.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

2 квітня 2021, 17:05

Когда Украина заминирует все энергоблоки, чтобы не достались врагу, только после этого введут настоящие санкции против Мордора. Запад еще 7 лет назад мог при желании потушить наРФию санкциями.

Влад

2 квітня 2021, 13:53

Болт усій ГОСДУРІ підерації на морду...!!! СПАЛИМО все аж до холодних та голодних уральських мухосранськів...!!! Кацапоморді тупі МОКШІ з бурятськими мізгами втікайте за урал поки ще не пізно.....!!!


Новини