Росії загрожує ще один "удар у спину": хто може приєднатися до бунту Пригожина

Можливо, на одному із напрямків противник перестане використовувати гармати проти українців

Російські загарбники, які перебувають на півдні України, здатні завдати "удару в спину" РФ. Як передає портал "Коментарі", про це свідчить перехоплення розмови росіян, яку опублікував у Telegram блогер Миколаївський Ванек.

Зазначається, що члени ворожої 205-ї бригади, які орудують на Херсонському напрямі, можуть припинити використовувати гармати проти українців,

В аудіоперехопленні окупанти кажуть, що можуть розвернути гармати на Росію.

Зазначимо, ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин від словесної конфронтації з верхівкою Міноборони РФ в особі міністра Сергій Шойгу та керівника Генштабу Валерія Герасимова перейшов до активних дій. Пригожин звинуватив "міноборонців" у ракетному ударі по тиловій базі "Вагнера", на вулицях російських міст з'явилася військова техніка, "вагнерівці" взяли адмінбудинки (зокрема міноборони) у Ростові, вимагаючи "голів" Шойгу та Герасимова. Що відбувається та чому? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Вранці Володимир Путін в екстреному зверненні до росіян заговорив про заколот і зраду в Росії, наказавши військам ліквідувати тих, хто намагається розколоти російське суспільство.

Читайте також на порталі "Коментарі" - заколот Пригожина: чому всередині РФ починається період "спецоперацій" - чи встоїть режим Путіна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – найближчі години будуть ключовими: у британській розвідці зробили насторожуючу заяву про ситуацію в РФ. У Лондоні вважають, що Євген Пригожин справді збирається дійти до Москви.