Головна Новини Світ Росія Росія дограється, що США дадуть вогневу відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія дограється, що США дадуть вогневу відповідь

За подальших провокацій Росії США дадуть відповідь вогневими засобами

17 березня 2023, 15:35 comments1893
Поділіться публікацією:

Росія здійснила промовисту провокацію у Чорному морі та збила американський безпілотник. Перед російськими льотчиками поставили чітке завдання збити безпілотник MQ-9 Repear США небойовими засобами. Про це в Телеефірі заявив екскерівник Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж, пишуть "Коментарі".

Росія дограється, що США дадуть вогневу відповідь

“Російське керівництво нічого не робить марно та “випадково” там нічого не буває. Було чітко поставлене завдання льотчикам, щоб цей безпілотник було збито у будь-який спосіб. Росія намагається домінувати у цьому регіоні. Вона розуміє, що безпілотники — це чітка модель контролю не лише Чорноморського флоту, а й цілої акваторії цього регіону”, — каже Маломуж.

Він наголосив, що була цільова атака, і за подальших провокацій РФ США дадуть відповідь вогневими засобами.

“Американці сказали росіянам, що це була цільова атака і що американці у разі подальших провокацій відповідатимуть дуже потужно вогневими засобами. Це конкретне попередження у політичному форматі”, — вважає експерт.

Провокуючи США, Росія підвищує ставки, щоб змусити Америку відмовитись від допомоги Україні, підсумував Маломуж.

Як писали "Коментарі", атака російських винищувачів над Чорним морем на американський розвідувальний дрон MQ-9 залишається однією з топ-тем. У США заявили, що продовжать польоти в міжнародному повітряному просторі над Чорним морем, росіяни попередили, що намагатимуться дістати залишки БПЛА, що впав у море.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що за версією американських військових, один із літаків навмисно пішов в атаку на дрон і пошкодив його. Дії російських військових американська сторона назвала "нерозважливими", "некомпетентними", "небезпечними", "непрофесійними" і навіть "екологічно шкідливими".

Читайте також на сайті "Коментарі" — у Путіна знайшли пояснення, чому слід продовжитиатаки на безпілотники США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 березня 2023, 16:36

Маразм Байден вже озброїв одного з павуків у православній банці так, як ще ніколи не було в світі. Чим ще вони можуть більше налякати? Самі не втрутяться - бояться. Все будуть робити чужими руками.

Иван Сирко

17 березня 2023, 16:21

сша нічого недадуть труси!!! давно можна ввести меротворчі війська і прекратить цей геноцид. но для них як заявили в оон це не геноцид и війна не війна.


Новини