Головна Новини Світ Росія Росія готова оголосити війну Британії: у Кремлі зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готова оголосити війну Британії: у Кремлі зробили заяву

Медведєв пригрозив прем'єр-міністру Британії ракетним ударом

12 січня 2024, 15:22 comments9067
Поділіться публікацією:

Прогнозовано спікери Кремля істерично відреагували на приїзд прем'єр-міністра Великобританії Ріші Сунака до Києва. Як передає портал "Коментарі", одіозний замголови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв натякнув, що по прем'єр-міністру Британії росіяни можуть вдарити касетними снарядами в центрі Києва, якщо той підпише історичну угоду у сфері безпеки з Україною.  

Росія готова оголосити війну Британії: у Кремлі зробили заяву

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

"Як би поставилася західна громадськість до того, що британська делегація потрапила в центр Києва під обстріл касетними боєприпасами, як це трапилося з мирними жителями нашого Бєлгорода?", — запитує екс-президент РФ.

Також Дмитро Медведєв назвав британців "одвічними нахабними ворогами" Росії та зазначив, що Британії оголосять війну, якщо вона розмістить свої війська в Україні.                                                                                                                      

"Розміщення їхнього офіційного військового контингенту в Україні означатиме оголошення війни нашій країні", — уточнив російський політик.

Зазначимо, сьогодні прем'єр-міністр Великобританії Ріші Сунак прибув із офіційним візитом до Києва, щоб підписати "історичну угоду" з президентом України Володимиром Зеленським. Великобританія стане першою країною G7, яка пішла на такий крок. Про це йдеться у заяві прем'єр-міністра Британії Ріші Сунака на офіційній сторінці у Twitter (Х).

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна відреагували на удар США та Британії щодо Ємену: згадали Україну. Безглуздою заявою знову прославився Дмитро Медведєв.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 січня 2024, 15:41

Базікало бовдур з мозком Данилова. Нічого він не зробить ціна його слів як і ціна слів Зе - коштує нічого. Все будуть вирішувати Путін і його агент, справжній президент - Єрмак. Вся ОПа це люди Путіна тому її ніхто обстрілювати не буде.


Новини