Головна Новини Світ Росія Росія перекинула до Криму війська з Північного Кавказу - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія перекинула до Криму війська з Північного Кавказу - ЗМІ

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу офіційно визнав, що до західних кордонів Росії вже перекинуті дві армії і три з'єднання Повітряно-десантних військ

16 квітня 2021, 22:27
Поділіться публікацією:

З'єднання 58-ї загальновійськової армії Росії перекинули з Північного Кавказу в окупований РФ Крим. Про це повідомляє Россмо "Коммерсант".

Росія перекинула до Криму війська з Північного Кавказу - ЗМІ

Російські війська. Прес-служба Міноборони РФ

За офіційною версією, перекидання пов'язана з проведенням навчальних стрільб з протитанкових керованих комплексів "Фагот" і "Хризантема". У ці ж дні для проведення артилерійських стрільб в акваторію Чорного моря вийшов загін кораблів російського ВМФ, в тому числі ракетних і десантних. У навчаннях задіяні також літаки і вертольоти морської авіації та ППО ЧФ.

Як повідомлялося раніше, міністр оборони Р оссии Сергій Шойгу офіційно визнав, що до західних кордонів Росії вже перекинуті дві армії і три з'єднання Повітряно-десантних військ.

Нагадаємо,   президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган під час зустрічі зі своїм українським колегою Володимиром Зеленським заявив, що Туреччина дотримується принципу невизнання незаконної анексії півострова Крим. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента. Ердоган зазначив, що його держава підтримує незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Також він заявив про підтримку Кримської платформи, яка покликана об'єднати землі України. В ході зустрічі Зеленський розповів Ердогану про ситуацію на окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Своєю чергою президент Туреччини акцентував увагу на тому, що необхідно вирішити ситуацію мирним шляхом в рамках міжнародного законодавства.

Як повідомляли раніше, в Російській Федерації вважають провокацією заходження кораблів Військово-морських сил США в Чорне море на тлі стягування військ до кордону України, стверджуючи, що є присутнім "високий ризик інцидентів". Таку позицію озвучив заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини