Головна Новини Світ Росія Росія попередила про наслідки для країн, які взяли участь в «Кримській платформі»
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія попередила про наслідки для країн, які взяли участь в «Кримській платформі»

У РФ пригрозили наслідками окремим країнам за участь у Кримській платформі

25 серпня 2021, 08:36 comments1063
Поділіться публікацією:

Офіційний речник МЗС Росії Марія Захарова заявила, що Москва буде вживати заходів щодо тих країн, які взяли участь в саміті "Кримської платформи", тому що вважає, що даний захід несе в собі загрози територіальній цілісності Росії. Як передає видання "Коментарі", про це пише "Європейська правда" з посиланням на коментар МЗС РФ.

Росія попередила про наслідки для країн, які взяли участь в «Кримській платформі»

Марія Захарова зазначила, що Росія вступає послідовно. Москва ще до саміту "Кримської платформи" офіційно попереджала ті держави, які попередньо підтвердили свою готовність приєднатися до даного майданчику. Тоді йшлося про те, що Росія буде розглядати кожну країну-учасницю "Кримської платформи" окремо і приймати рішення щодо подальших двосторонніх відносин. Тоді також йшлося про можливе включення таких країн в список недружніх держав до Росії.

Російський дипломат також висловила оцінку події в Києві, назвавши "Кримську платформу" всього лише "спектаклем" і "популізмом", кінцева мета якого лише розбурхати інформаційний простір, піднявши тему перебування Криму в складі України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — раніше глава МЗС Росії Сергій Лавров, коментуючи підготовку України до саміту "Кримської платформи" заявив, що в Києві відбудеться неонацистський шабаш, який, на думку головного російського дипломата, ніколи не відбувся б, якби не було на те волі заходу.

Також читайте на "Коментарях" — Сергій Лавров зухвало відреагував на слова президента Зеленського про жителів ОРДЛО . Рада тим, хто на Донбасі підтримує Росію, забиратися в сусідню країну він назвав обурливими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини