Головна Новини Світ Росія Росія відповіла на підготовку НАТО до світової війни: що кажуть у Кремлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія відповіла на підготовку НАТО до світової війни: що кажуть у Кремлі

Захарова назвала думки про напад РФ "нездоровими фантазіями".

1 лютого 2024, 17:16 comments1050
Поділіться публікацією:

У Росії прокоментували інформацію про побоювання країн НАТО і ЄС про те, що Москва може вчинити напад і на них. За словами представників Кремля, ця інформація є міфічною.

Росія відповіла на підготовку НАТО до світової війни: що кажуть у Кремлі

Марія Захарова (фото з відкритих джерел)

Офіційна речниця  головного дипломатичного відомства Росії Марія Захарова на брифінгу заявила, що ЄС лякають "міфічною загрозою російської окупації" і необхідністю готуватися до війни, щоб нібито виправдати надання допомоги Україні у війні з РФ.

"Ще раз хочемо закликати країни колективного Заходу, в першу чергу країни Європейського Союзу: не нав'язуйте цю ідеологію нам і не приписуйте свої нездорові фантазії нашій країні", — заявила вона.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що НАТО "замасковано" готується до можливої війни з РФ, яка може відбутися вже влітку. Країни НАТО проводять найбільші з часів "холодної війни" навчання Steadfast Defender 2024, які триватимуть до кінця травня. Зокрема, військові країн Альянсу вчитимуться протидіяти російській агресії. Як вважає військовий експерт Іван Киричевський таким чином країни НАТО "замасковано" готують свої сили до режиму повної бойової готовності на тлі побоювань нападу Росії на країни, які є членами Альянсу. 

На думку військового експерта, європейці готуються до наземного наступу РФ на країни НАТО влітку цього року. Окрім того, він підкреслив, що саме зараз Україна є провідним захисником Європи.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що масштабні навчання НАТО викликали у Кремлі істерику. Великі військові навчання НАТО Steadfast Defender 2024, що почалися в ЄС. Коментуючи це, у Кремлі заявили про загрозу своїй безпеці, бо нібито Альянс нібито є інструментом конфронтації. Таку заяву зробив речник російського президента Дмитро Пєсков.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини