Головна Новини Світ Росія Росія вводить війська в Нагорний Карабах (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія вводить війська в Нагорний Карабах (ВІДЕО)

Цілі у них традиційно "мирні"

10 листопада 2020, 01:35 comments1704
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін повідомив про розміщення російських миротворців в Нагірному Карабасі. Про це повідомляє "Газета.ру".

Росія вводить війська в Нагорний Карабах (ВІДЕО)

Миротворці будуть розміщені в Карабасі уздовж коридору, що з'єднує регіон з Вірменією і уздовж лінії зіткнення. За словами Путіна, азербайджанська і вірменська сторони зупиняються на зайнятих ними позиціях. Вірменія і Азербайджан мають обмінятися військовополоненими і тілами загиблих, заявив російський президент.

Він також додав, що всі економічні та транспортні зв'язки регіону розблокуються з підписанням спільної заяви.

Міноборони Росії також повідомило про початок перекидання російських військових в Карабах. Близько 2 тис. Військовослужбовців доставлять літаками Іл-76 з аеропорту Ульяновська.

Основу контингенту складуть підрозділи 15-ї окремої мотострілкової бригади (миротворчої) Центрального військового округу.


Як раніше повідомляли "Коментарі", в Вірменії почалися масові акції протестів . Демонстранти вже захопили Будинок уряду в Єревані і продовжують збиратися на вулицях великих міст. Все почалося після того, як прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян повідомив, що Росія, Вірменія і Азербайджан підписали меморандум про перемир'я.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини