Головна Новини Світ Росія Росія знову у вогні: у Брянській області горіла військова частина (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія знову у вогні: у Брянській області горіла військова частина (ВІДЕО)

Очевидці сфотографували подію на відео

11 червня 2022, 10:42
Поділіться публікацією:

Росія знову у вогні: у Брянській області горіла військова частина (ВІДЕО)

Пожежа. Фото з відкритих джерел

У Росії стався черговий випадок пожежі біля військової частини. Цього разу пригода сталася на території Брянської області.

Сьогоднішнього ранку в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Клинцівському районі горить військова частина. Очевидці зняли відео на місці події та опублікували в Мережі. На кадрах видно, що над будинком, що горить, піднімається густий чорний дим.

Зазначається, що для гасіння спалаху було залучено дев'ять одиниць пожежно-рятувальної техніки. Наразі інформації про постраждалих немає. Офіційно інформацію про пожежу у військовій частині наразі не прокоментували.

Відео з місця події було опубліковано в одному з великих телеграм-каналів.

Випадки недавніх пожеж на території Росії:

3 червня у Москві сильна пожежа у бізнес-центрі, а в Набережних Човнах горить підприємство. У столичному бізнес-центрі люди виявилися відрізані від виходу через сильне загоряння. Відео з місця події було опубліковано у соціальних мережах.

4 червня у Тюмені горіла адміністративна будівля, а в Хабаровському краї будівля Росгвардії. Відомо, що у Тюмені спалахнула будівля на території автобази обласної думи. Відео з місця події було опубліковано у Мережі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував читачів про те, що російські окупанти обстрілюють Миколаївську область. В результаті на територіях лісових господарств сталися загоряння.

Також новинне видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Ростовській області спалахнув БТР з боєкомплектом. Російські поліцейські інцидент відмовилися коментувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини