Головна Новини Світ Росія Російські пропагандисти про вчинок Сі Цзіньпіна: це зрада чи ні
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські пропагандисти про вчинок Сі Цзіньпіна: це зрада чи ні

На російському телебаченні здивовані дзвінком китайського лідера до президента України.

1 травня 2023, 16:30 comments1578
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Телефонна розмова лідера Китаю Сі Цзіньпіна з президентом України Володимиром Зеленським викликала обурення у російських пропагандистів. У мережу потрапив відеозапис з фрагментом прокремлівського телебачення, де російський пропагандист критикую розмову лідерів обох країн. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Антона Геращенка.

Російські пропагандисти про вчинок Сі Цзіньпіна: це зрада чи ні

Російські пропагандисти здивовані дзвінком Сі до Зеленського. Фото з відкритих джерел

У кінці квітня лідер КНР Сі Цзіньпін зателефонував Володимиру Зеленському, де повідомив, що Китай не буде брати активної участі у війні та намагатиметься вирішити ситуацію політичним шляхом. Це вперше китайський лідер поговорив з українським президентом від початку російського вторгнення.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко опублікував уривок з російського телебачення, де пропагандист Кремля Сергій Мардан скаржиться на дії Сі Цзіньпіна.

"Лише минулого тижня багато експертів і політологів, м’яко кажучи, висловлювали радість з приводу того, що Сі Цзіньпін вважає Зеленського маріонеткою, і телефонувати йому не буде. Це наша перемога, російська перемога. І раптом це сталось. Це зрада чи ні?", — розповідає в ефірі російського телебачення пропагандист Сергій Мардан.

Далі кремлівський журналіст дивується вчинку китайського лідера.

"Навіщо він телефонував нашому ворогу? Товариш Сі Цзіньпін, чому ти приїхав до Москви і три дні заважав працювати Путіну? Після трьох днів у Москві він повернувся до Пекіна, і потім вирішив подзвонити Зеленському. Що нам про це думати? У нас дружба чи ні?", — говорить пропагандист.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кремль відреагував на рішення Норвегії вислати дипломатів РФ.

Також "Коментарі" писали про реакцію Китаю на скандальну заяву свого посла, який поставив під сумнів суверенітет країн колишнього СРСР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини