Головна Новини Світ Росія Російський депутат та генерал заявили, що рептилоїди оголосили війну Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський депутат та генерал заявили, що рептилоїди оголосили війну Росії

Депутат Держдуми РФ та генерал ФСБ опублікували "наукову статтю" з конспірологічними теоріями, у яких заявили про рептилоїдів, що можуть загрожувати Росії.

20 грудня 2023, 12:25 comments1135
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В російському журналі "Юридична наука: історія та сучасності" вийшла велика "наукова" стаття у якій стверджується, що на планеті існує розумна форма життя – рептилоїди, які залученні у всесвітню змову проти Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Російський депутат та генерал заявили, що рептилоїди оголосили війну Росії

У Росії депутат та генерал написали статтю про рептилоїдів. Фото з відкритих джерел

Видання яке має акредитацію у Російському індексі наукового цитування опублікувало матеріал генерала ФСБ Івана Миронова, депутата Держдуми Ігоря Ананських та ще кількох науковців з конспірологічними теоріями. Зокрема автори вважають, що позаземні істоти сьогодні перебувають у боротьбі за передачу влади над землею представникам своєї цивілізації. Таким чином автори "наукової" статті вважають, що рептилоїдам "треба знищити російське населення Росії".

Крім російського населення росіяни говорять про небезпеку і для усієї планети.

"Людиноподібні біороботи з'явилися десятки тисяч років тому із пороху земного та за допомогою космічних генних технологій поширюють війну, вбивства, революції, педофілію, людожерство, наркоманію, а в перспективі планують знищити Землю", — йдеться в статті.

Як наслідок автори матеріалу рекомендують державі більше звернути увагу на особисте життя росіян. Зокрема вони виступають проти сексу російських жінок з іноземцями, особливо виділяючи "негрів". На їх думку це загрожує генам жінки, а також матці у якій живе Бог.

Крім цього, у "науковій" статті робиться ще кілька несподіваних висновків: шлюби потрібно дозволити лише непорочним жінкам, стриптиз заборонити через зв'язок з сатанізмом, а демократія створила оральний секс, який шкідливий через рак. Один з авторів російський депутат Ігор Ананських заявив, що направить деякі ініціативи зі статті до Держдуми.

Зазначимо, що автори статті не повідомили свій психоневротичний статус та не вказали, чи перебувають на обліку в психіатричних установах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін припустив припинення існування Росії.

Також "Коментарі" писали про Путіна, який поспілкувався зі своїм двійником у прямому ефірі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 грудня 2023, 14:10

Наслухались Зе і Нетаньяху!

фєдя

20 грудня 2023, 12:42

Напали "білочки".


Новини