Головна Новини Світ Росія Російський депутат закликає знищити Велику Британію (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський депутат закликає знищити Велику Британію (ВІДЕО)

Кремль повинен знищити Велику Британію, заявив російський депутат та додав, що таким чином світ сяде за стіл переговорів з Росією.

1 червня 2023, 17:01
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Депутат Держдуми Андрій Гурульов виступив з довгою тирадою щодо потреби завдати ударів Великій Британії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Френсіса Скарра.

Російський депутат закликає знищити Велику Британію (ВІДЕО)

Російський депутат Андрій Гурульов. Фото з відкритих джерел

Під час ефіру одного з пропагандистських шоу російського телебачення депутат Держдуми Андрій Гурульов заявив, що в "Києві немає режиму", а він знаходиться у США. Російський депутат заявив, що Росія, єдина країна, яка становить загрозу для Сполучених Штатів.

"Росія — єдина країна, яка може становити загрозу для всієї території США. Тільки ця загроза змусить весь цей бруд у Вашингтоні схаменутися", — сказав Гурульов.

Як приклад залякування російський депутат закликав знищити союзника США Велику Британію. На його думку, після таких кроків світ почне інакше сприймати Росію та почнуть поважати її.

"Давайте знищимо Британію відразу, не використовуючи наш стратегічний ядерний потенціал. І тоді всі відразу сядуть і почнуть з нами як слід говорити", — говорить Андрій Гурульов.

Слід зазначити, що Гурульов не вперше закликає нанести завдати ударів по території інших країн. Нещодавно російський депутат говорив про необхідність здійснити ракетну атаку на Аляску, додавши, що СРСР під час Другої світової війни зайшов не так далеко, як потрібно було.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній президент РФ Дмитрій Медведєв неочікувано назвав вічного ворога Російської Федерації.

Також "Коментарі" писали про Пригожина, який критикує дітей російської "еліти", однак його власні діти співають, що вони і є "еліта".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини