Головна Новини Світ Росія Російський посол в США закликав «припинити гратися долями людей»
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський посол в США закликав «припинити гратися долями людей»

Посол Росії в США розкритикував американських політиків та засоби масової інформації, які за словами російського дипломата заважають працювати обом країнам.

17 серпня 2023, 12:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Посол Росії в США Анатолій Антонов критикує ЗМІ та американських політиків, які за його словами "граються долями людей" та заважають компетентним органам працювати над обміном ув’язнених. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Російський посол в США закликав «припинити гратися долями людей»

Посол Росії в США Анатолій Антонов. Фото з відкритих джерел

Анатолій Антонов стверджує, що американські політики нагнітають ситуацію, чим створюють погані умови для співпраці між двома країнами.

"Ми закликаємо американських політиків і ЗМІ: дайте компетентним органам двох країн можливість спокійно працювати. Припиніть гратися долями людей і залиште пошук потрібних "резолюцій" професіоналам", — сказав Антонов.

Російський дипломат стверджує, що американці займаються "полюванням" на російських громадян в інших країнах, яких згодом утримує у своїх в'язницях.

"Росія завжди виступала проти "полювання" Вашингтона на росіян в "чужих" країнах. Вона вимагає припинити цю практику", — стверджує Антонов.

Посол Росії вважає, що адміністрація США "живе у власному світі" та ігнорує інтереси інших країн.

Нагадаємо, що нещодавно держсекретар США Ентоні Блінкена провів телефону розмову з полоненим американцем Полом Віланом, який ув’язнений в Росії з 2020 року. Також у березні спецслужби Росії схопили американського журналіста Евана Гершковича. Обох громадян США звинувачують у шпигунстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ЗМІ назвали три країни, які є головними союзниками Путіна в Європі.

Також "Коментарі" писали, що у США критикують Росію за посилення військової співпраці з азійською країною. Речник Держдепартаменту заявив, що це чергове порушення резолюції ООН.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини