Головна Новини Світ Росія Російський Су-27 перехопив над Чорним морем літак-розвідник США
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський Су-27 перехопив над Чорним морем літак-розвідник США

Об'єкт ідентифікували як стратегічний літак-розвідник RC-135 ВПС США

28 листопада 2020, 18:42
Поділіться публікацією:

Російський винищувач Су-27 супроводжував над акваторією Чорного моря стратегічний літак-розвідник RC-135 ВПС США. Про це повідомили сьогодні, 28 листопада, в Центрі управління обороною РФ, пише Інтерфакс.

Російський Су-27 перехопив над Чорним морем літак-розвідник США

Фото: из открытых источников

"Для впізнання повітряної цілі і недопущення порушення державного кордону РФ в повітря було піднято винищувач Су-27 зі складу чергових з протиповітряної оборони сил Південного військового округу", — розповіли в центрі.

Відзначено, що об'єкт ідентифікували як "стратегічний літак-розвідник RC-135 ВПС США". Екіпаж російського винищувача "супроводив його над акваторією Чорного моря", як повідомили у відомстві. Російські ЗМІ пишуть, що політ СУ-27 не порушував міжнародні правила використання повітряного простору.

Нещодавно стало відомо, що чотири військові кораблі, що входять в НАТО, пройшли один за одним через Босфор і вийшли в Мармурове море.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Україна найближчим часом авіаційну військову техніку буде закуповувати за кордоном. Крім того, командувач ЗСУ Сергій Дроздов пояснив перспективи України у створенні власної військової техніки високого рівня. Він також окреслив проблеми, з якими зіткнеться країна після покупки авіаційної військової техніки у США, як робить Польща.

Нагадаємо, нещодавно підприємство Bayraktar повідомило про намір виробляти безпілотники в Україні у співпраці з "Укроборонпромом". Відзначено, що на підприємствах працюватимуть українські фахівці. Розглядається можливість спільного виробництва протитанкових комплексів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тот

28 листопада 2020, 19:18

Так и перехватил? ХАХАХАХАХ!!!!! Ну, разве что - увидел. Крылом помахал. Но... "перехватил "- это вы, господа, хватили сверх меры...


Новини