Головна Новини Світ Росія Росію продовжує лихоманити від COVID-19: країна встановила новий рекорд смертності
commentss НОВИНИ Всі новини

Росію продовжує лихоманити від COVID-19: країна встановила новий рекорд смертності

За час пандемії на COVID-19 захворіло понад 5 мільйонів росіян

23 червня 2021, 16:43
Поділіться публікацією:

Російська Федерація продовжує перевершувати власні показники захворюваності на коронавірус. Так, за 22 червня в країні померло понад 500 інфікованих, що  стало максимальним показником з лютого 2021 року. Про це інформує "Інтерфакс".

Росію продовжує лихоманити від COVID-19: країна встановила новий рекорд смертності

Карантин у Росії. Фото: РІА

Російські епідеміологи повідомляють, що за минулу добу було зафіксовано 17 594 випадків зараження коронавірусною інфекцією типу "Дельта" та 548 смертей пацієнтів, що вже були вражені хворобою.

Також другий день поспіль російська столиця Москва б'є рекорди смертності від COVID-19 за всю пандемію. Минулої доби лікарі зафіксували 88 летальних випадків.

Журналісти стверджують, що нових хворих на коронавірус реєструють у всіх 85 регіонах країни. Найбільший приріст у Москві (6534 нових випадків COVID-19 за добу), Московській області (2323 нових випадки), в Санкт-Петербурзі (1092 хворих). У Санкт-Петербурзі також зафіксовані найвищі показники добової смертності – 93 летальні випадки.

Всього в Росії за час пандемії зареєстровано 5 млн 368 тисяч випадків заражень на коронавірус, майже 131 тисяча хворих померла. 

Нагадаємо, що нещодавно уряд Російської Федерації вирішив посилити карантин у країні у зв'язку зі збільшенням кількості нових випадків захворювань на коронавірус. Всі деталі — у нашому матеріалі.

Додамо, що московська влада зобов'язала почати обов'язкову вакцинацію від коронавірусу для працівників сфери послуг до 15 серпня. У департаменті охорони здоров'я міста повідомили, що віднині в лікарнях столиці будуть надавати планову допомогу лише вакцинованим особам. Такі ж обмеження поширяться й на частину московських ресторанів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ККК

23 червня 2021, 20:18

А ебаную в рот украдину интересут только проблемы соседей))) Чмошная страна вороватых ублюдков!


Новини