Головна Новини Світ Росія РосЗМІ заговорили про заміну Шойгу та Герасимову: про кого йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

РосЗМІ заговорили про заміну Шойгу та Герасимову: про кого йдеться

Замість Сергія Шойгу обійняти посаду міністра оборони може Олексій Дюмін

26 червня 2023, 14:05
Поділіться публікацією:

У російських пабликах та ЗМІ активно почали розповсюджувати новини про те, що губернатор Тульської області Олексій Дюмін може замінити Сергія Шойгу на посаді міністра оборони Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", зокрема, про це пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

РосЗМІ заговорили про заміну Шойгу та Герасимову: про кого йдеться

Шойгу та Герасимов. Фото з відкритих джерел

Варто зазначити, що в ультимативній манері відставки Шойгу вимагав ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин.

За інсайдерською інформацією ЗМІ, призначення Дюміна нібито має відбутися найближчим часом. Компліментарні пости щодо Дюміна з'явилися, зокрема, у каналах, близьких до ПВК "Вагнер".

У деяких постах також припускають, що головою Генштабу країни-агресора замість Валерія Герасимова може стати Сергій Суровікін.

Крім того, "Z-канали" почали масово репостити повідомлення офіційного каналу уряду Тульської області про те, як Дюмін відвідав розташування "іменного батальйону "Тула"".

Зазначимо, у п'ятницю 23 червня ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин від словесної конфронтації з верхівкою Міноборони РФ в особі міністра Сергія Шойгу та керівника Генштабу Валерія Герасимова перейшов до активних дій. Пригожин звинуватив "міноборонців" у ракетному ударі по тиловій базі "Вагнера", на вулицях російських міст з'явилася військова техніка, "вагнерівці" взяли адмінбудинки (зокрема міноборони) у Ростові, вимагаючи "голів" Шойгу та Герасимова. Що сталося та чому? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому заколот Пригожина провалився — чого тепер чекати від Кремля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини