Головна Новини Світ Росія "Рускіх викидають за кордон": Путін знову погрожує сусіднім країнам
commentss НОВИНИ Всі новини

"Рускіх викидають за кордон": Путін знову погрожує сусіднім країнам

На думку очільника країни-агресорки, це ставить під питання безпеку РФ

16 січня 2024, 19:55
Поділіться публікацією:

 Очільник Кремля у своєму новому виступі у традиційній манері пригрозив країнам Балтії, бо вони начебто “русскіх викидають за кордон”. Таку заяву Володимир Путін зробив на Всеросійському муніципальному форумі "Мала Батьківщина — сила Росії".

"Рускіх викидають за кордон": Путін знову погрожує сусіднім країнам

Владимир Путин (фото из открытых источников)

Про це  пишуть росЗМІ.

На думку Путіна, в країнах Балтії росіян начебто “викидають за кордон”. І це, на думку очільника країни-агресорки, ставить під питання безпеку РФ.

“У Прибалтиці російських людей викидають за кордон, це торкається безпеки нашої країни”, — сказав Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін зробив нову заяву про формулу миру Зеленського. Російський президент Володимир Путін зробив низку нових заяв війни в Україні. Він назвав формулу миру Володимира Зеленського заборонною, а українську владу назвав "придурками" та "несамостійними людьми" через відмову від переговорів з РФ.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Путін знову згадав про переговори та почав прогнозувати, що далі може бути з Україною. 16 січня Володимир Путін знову заговорив про війну в Україні, переговори з РФ та контрнаступ ЗСУ. Про це він заговорив під час свого виступу на Всеросійському муніципальному форумі "Мала Батьківщина — сила Росії".

 Вже традиційно у своєму виступі Путін не обійшов без образ. Зокрема, він обізвав українську владу та звинуватив у зриві переговорів на весні 2022 року Бориса Джонсона.

  Також у своєму стилі Путін почав прогнозувати, що далі нібито може бути з Україною. За його словами, якщо так далі продовжуватиметься, українській державності може бути нанесений непоправний і дуже серйозний удар
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини