Головна Новини Світ Росія Шокуюча поведінка російської вчительки: назвала учня зрадником
commentss НОВИНИ Всі новини

Шокуюча поведінка російської вчительки: назвала учня зрадником

Вчителька російської мови в одній зі шкіл накинулась на свого учня обзиваючи його зрадником.

4 березня 2023, 21:00 comments1999
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У мережу потрапило відео, де вчителька російської мови ображає свого учня. Педагог вказує, що учень є зрадником та називає його виродком, а потім наказує вигнати учня зі школи. Ймовірно вчителька розлютилась, що її учень запізнився на "святкування" анексії українській територій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter радника міністра внутрішніх справ України Антона Геращенка.

Шокуюча поведінка російської вчительки: назвала учня зрадником

Російська вчителька накричала на свого учня. Фото з відкритих джерел

Вчителька російської школи говорить учню восьмого класу, що він запізнився на урок і через це вона зателефонує його матері. Під час розмови вчителька російської мови називає учня виродком та кілька разів повторює, що він є зрадником.

"Для мене ти нуль. Можеш перейти в іншу школу, може там зрадників беруть, тут ти зрадник. Вали звідси. Ти зрадник. Виродок, знаєш скільки таких зараз в Україні? Ти зрадник. Виродки, якщо у вас з дитинства немає патріотизму", — кричить на учня педагог.

Далі викладачка погрожує написати негативну характеристику для свого учня та каже, що виганяє його зі школи.

"Так і напишу – виродок, починаючи з восьмого класу, з 21 лютого 2023 року став виродком", — заявляє вчителька російської мови.

Переглянути відео з інцидентом з шокуючою поведінкою російської вчительки можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній російський президент Дмитро Медведєв пригрозив знищити німецький танковий завод, який планують побудувати в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Російська Федерація обурена через рішення Сербії надіслати зброю Україні. Сербія повідомила, що вона не відправляла зброю до Києва, а продала його своїм союзникам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини