Головна Новини Світ Росія Шойгу розкрив, до якої кількості РФ хоче "роздути" армію
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу розкрив, до якої кількості РФ хоче "роздути" армію

Сьогодні російське Міноборони нібито виконує грудневий указ Путіна щодо чисельності збройних сил Росії

19 грудня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Очільник російського  оборонного Міністерства Сергій  Шойгу "занив" про можливість  серйозних зовнішніх загроз,  тому він сказав, що у зв'язку з цим російську армію   "роздують".

Шойгу розкрив, до якої кількості РФ хоче "роздути" армію

Сергій Шойгу (фото з відкритих джерел)

Міністр оборони РФ   повідомив, що "пропорційно зовнішнім загрозам чисельність збройних сил надалі буде доведена до 1,5 мільйона військовослужбовців". "З грудня почалося нарощування чисельності збройних сил до 1 мільйона 320 тисяч осіб...", — повідомляє про цей задум  Сергія Шойгу  "РИА Новости".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін наказав озброїти російську армію новою зброєю. Російський  президент  Володимир Путін наголосив, що потрібно озброювати  російську  армію "бойовими лазерами" і роботами зі "штучним інтелектом". 

Цей наказ він  оголосив, виступаючи  на колегії російського Міністерства оборони. Путін  сказав, що "в другої армії світу"  мають бути  "перспективні види озброєння".

Господар Кремля  тепер запевняє, що досягнуто результатів  на цих напрямках, а  забезпечення російської окупаційної   армії на території України "покращується".

Також "Коментарі" писали про те, що РФ у 2024 році витратить на армію майже третину бюджету. Російський диктатор Володимир Путін підписав закон про федеральний бюджет на 2024 рік, майже третина якого, вперше в історії РФ, піде на утримання армії та оборонно-промислового комплексу. Закладена на оборону сума (10,775 трильйона рублів) на 70% більше, ніж 2023-го.

Політтехнолог, офіцер ЗСУ Віктор Таран звертає увагу, що підписаний Путіним бюджет розрахований на три роки (2024-2026). І він виконуватиме для росіян низку стратегічних завдань. Одне з яких – як мінімум, не зменшення, а то й збільшення бойових дій на території України. Друге – поповнити запас озброєнь та снарядів, який значно скоротився у РФ через цю війну.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини