Головна Новини Світ Росія Шойгу звинуватив США у провокаціях
commentss НОВИНИ Всі новини

Шойгу звинуватив США у провокаціях

Сьогодні відбулася телефонна розмова Сергія Шойгу з американським колегою Ллойдом Остіном

15 березня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Росії випустило заяву про телефонну розмову Сергія Шойгу з американським колегою Ллойдом Остіном. Тут усе очікувано: головною темою справді був інцидент з американським безпілотником, пишуть "Коментарі".

Шойгу звинуватив США у провокаціях

Шойгу сказав Остіну, що причина інциденту з дроном - недотримання російських обмежень на польоти

У викладі російського відомства, Шойгу зазначив, що причиною інциденту стали дії США щодо недотримання заявленої РФ зони обмеження польотів, яка була встановлена у зв'язку з проведенням "спецоперації", а також посилення розвідувальної діяльності проти інтересів Росії, передає ТАСС.

Шойгу також зазначив, що польоти безпілотників США біля узбережжя Криму "мають провокаційний характер, що створює передумови для ескалації обстановки".

США наполягають, що вони діяли в міжнародному повітряному просторі. Представник Держдепартаменту Нед Прайс у середу також нагадав, що США, як і більшість країн світу, не визнають незаконної анексії Криму Росією і вважають його територією України.

Атака російських винищувачів над Чорним морем на американський розвідувальний дрон MQ-9 залишається однією з топ-тем. У США заявили, що продовжать польоти в міжнародному повітряному просторі над Чорним морем, росіяни попередили, що намагатимуться дістати залишки БПЛА, що впав у море.

"Коментарі" також писали про те, що російські винищувачі збили над Чорним морем американський дрон.

Повідомляв портал "Коментарі" і навіщо РФ знадобився прецедент із збитим безпілотником США — чи буде нове загострення Історія зі збитим американським безпілотником виглядає постановочною, абсолютно зрежисованою з боку РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Росія спростовує свою причетність до атаки безпілотника США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини