Головна Новини Світ Росія "Синьо-жовтий прапор над Держдумою": як у Кремлі відреагували на заяви Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

"Синьо-жовтий прапор над Держдумою": як у Кремлі відреагували на заяви Зеленського

Російським політикам не сподобалася українська трактування поняття «один народ»

2 липня 2021, 18:36
Поділіться публікацією:

У Росії не оцінили те, як глава української держави Володимир Зеленський розцінює ймовірність "єдинонародства" для росіян і українців. За інформацією пропагандистського ресурсу "Інтерфакс-Росія", жодної підготовки до ймовірної прийдешньої зустрічі Путіна та Зеленського Кремль не проводить.

"Синьо-жовтий прапор над Держдумою": як у Кремлі відреагували на заяви Зеленського

Пєсков розкритикував останні висловлювання Зеленського. Фото: Seth Wenig / AP

Повідомляючи інформацію, росЗМІ цитують спікера Кремля Дмитра Пєскова. На його думку, останні виступи українського президента, де був згаданий "синьо-жовтий прапор над Держдумою" і гривня в якості валюти для Росії, були вельми "жорсткими" і "невдалими".

Пєсков упевнений, що характер подібних заяв Зеленського може знизити актуальність можливого саміту між главами РФ і України. До того ж чиновник зазначив, що дипломатична робота в цьому напрямку навіть не починалася.

"Субстантивно жодної підготовки не проводиться і ніякі кроки в цьому плані не робляться", — сказав Пєсков.

Нагадаємо, що заяви про український державний прапор над російським парламентом прозвучали від Володимира Зеленського, як відповідь на твердження Путіна про те, що українці є "одним народом з росіянами".

"Коментарі" також повідомляли, яке умову висунув глава української держави для того, щоб ймовірний саміт з російським президентом все ж відбувся. Детальніше про заяву Володимира Зеленського читайте в нашому матеріалі.

Крім іншого на порталі ми розповідали, що, на думку директора Київського інституту мирних досліджень, професора, політексперта Андрія Мішина, проблеми України з Володимиром Путіним почалися незабаром після його вступу на посаду президента. Фахівець вважає, що глава РФ на цьому етапі є одним із найскладніших перемовників на рівні глав держав у XXI столітті. У нашій публікації вдасться дізнатися, коли, швидше за все, наші країни зможуть налагодити дипломатичні відносини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини