Головна Новини Світ Росія Смерть Навального – це демонстративна «страта». Навіщо вона знадобилась Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть Навального – це демонстративна «страта». Навіщо вона знадобилась Путіну

Смерть опозиційного політика Олексія Навального назвав демонстративною стратою в коментарі РБК-Україна військово-політичний оглядач Олександр Коваленко. Таким чином Путін ще раз показав, що його влада – необмежена

16 лютого 2024, 14:43
Поділіться публікацією:

Вбивством, яке собі дозволив кремлівський диктатор Володимир Путін, назвав смерть Навального Олександр Коваленко.

Смерть Навального – це демонстративна «страта». Навіщо вона знадобилась Путіну

Олексій Навальний

"Ба більше, як на мене, це демонстративна страта. Путіну вона була потрібна, щоб ще раз показати, що в нього необмежена влада"
, — підкреслив експерт.

При цьому він нагадав, що так само російський диктатор минулого року демонстративно вбив Євгена Пригожина і Дмитра Уткіна. Таким чином, каже Коваленко, він показавши, що буде з тими, хто йду проти нього зі зброєю в руках.

Як вважає Коваленко, із Навальним відбулася точнісінько така сама демонстрація. Проте на цей раз Путін показав, що в Росії не може бути жодної опозиції до нього.

"Якби це був цінний в'язень для російської влади — вони б його оберігали дуже ретельно. Але це була ліквідація",
- сказав Коваленко і додав, що вона відбулася практично напередодні виборів президентських виборів у РФ.

При цьому Коваленко вважає, що смерть Навально не спричинить жодних заворушень у Росії. За його прогнозом, буде багато розмов, але не більше.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що 16 лютого у виправній колонії в Росії помер відомий опозиціонер Олексій Навальний, про це повідомили у ФСІН Росії у Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Там повідомили, що опозиціонеру стало погано після прогулянки, він втратив свідомість. Після цього до нього прибули медики із установи та викликали швидку. Були проведені реанімаційні заходи, які не дали ефекту. Лікарі швидкої допомоги констатували смерть. Разом з тим, у російських пабліках повідомляють, що начебто причиною смерті опозиціонера Навального став тромб, який відірвався.

Також "Коментарі" розповідали, що речник Путіна Дмитро Пєсков повідомив, що наразі у нього немає жодних деталей із приводу смерті Навального, проте про неї вже доповіли кремлівському диктатору.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини