Головна Новини Світ Росія Смерть Навального не викличе протестів: опозиціонер сказав, що здатне "підірвати Росію"
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть Навального не викличе протестів: опозиціонер сказав, що здатне "підірвати Росію"

Політична опозиція в Росії знищена, тому бунту з політичних причин у Росії чекати не слід

19 лютого 2024, 09:00
Поділіться публікацією:

Смерть головного російського опозиціонера Олексія Навального не могла спровокувати масові протести звичайних росіян. Але є інші приводи, які потенційно можуть спричинити масовий народний протест. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку висловив колишній політтехнолог Кремля Ростислав Мурзагулов.

Смерть Навального не викличе протестів: опозиціонер сказав, що здатне "підірвати Росію"

Протести в Росії. Фото: з відкритих джерел

Політтехнолог вважає, що росіяни не стали масово виходити на вулиці після вбивства Навального, тому що влада раніше особливо завзято залякувала саме його прихильників.

"Ось цей зріз людей, ліберальний, він настільки відпрасований вже, стільки людей сидять по в'язницях, у стільки вирок, статуси іноагенту. І тому ми не можемо нікого за собою зараз повести, тому що в основному ми перебуваємо в еміграції або в тюрмах, вбито", – заявив Мурзагулов.

На думку політтехнолога, у будь-якому разі для масштабних вуличних протестів потрібні ватажки. А такі люди у російському ліберальному середовищі вже нейтралізовані. Ті росіяни, які всупереч усьому вийшли на вулиці з квітами на згадку про Навального, є героями, але по-справжньому "Росія вибухне" з інших причин.

На думку Мурзагулова, ситуація в Росії посиплеться, коли знайдуться "кілька тисяч людей, що зневірилися". Ось тоді до них можуть приєднатися і російські солдати, котрі воюють на фронті, вважає він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як вбивство Навального вплинуло на Мюнхенську конференцію: пояснення експерта.

Також видання "Коментарі" повідомляло – тіло Навального покрито синцями: у ЗМІ розповіли нові подробиці про причину смерті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини