Головна Новини Світ Росія Смертю Навального Путін послав сигнал учасникам Мюнхенської конференції. Про що він
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертю Навального Путін послав сигнал учасникам Мюнхенської конференції. Про що він

Колишній посол України в США Валерій Чалий вважає, що повідомленням про смерть Олексія Навального російський диктатор послав учасникам Мюнхенської безпекової конференції сигнал, передає портал «Коментарі»

16 лютого 2024, 17:38 comments2861
Поділіться публікацією:

Як вважає Чалий насправді точно ніхто не знає, коли саме помер російський опозиціонер Олексій Навальний. За його словами, всі повідомлення такого штибу чи приховування жахливих злочинів і час оприлюднення такої інформації – прерогатива Кремля.

Смертю Навального Путін послав сигнал учасникам Мюнхенської конференції. Про що він

Валерій Чалий

"Чому російському вбивці знадобилось повідомити це Світу акурат перед початком Мюнхенської безпекової конференції?  Не сумніваюся, що з точки зору російського очільника – це сигнал про своє ігнорування будь-яких правил, моралі, зовнішніх оцінок"
, — написав у Фейсбуці Чалий.

При цьому, на його думку, мова йде як про сигнал зовнішньому світу, так і внутрішньому споживачеві.

"Сигнал про те, що пізній сталінізм повернувся. Сигнал, що російський фашизм набирає обертів. Це — плювок в обличчя всім, хто наважується протидіяти. Ну і звісно, тест, чи може той цивілізований світ, який вони вважають слабким, дати дійсно адекватну силову відповідь, чи знову утреться і буде шукати "миру" з хворобливим диктатором",
— пише Чалий.

За його словами, зараз питання безпеки вирішується в Україні, просто негайно потрібні сотні ракет, десятки літаків, мільйони снарядів, системи ППО, системи РЕБ, мільйони безпілотніків.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що 16 лютого у виправній колонії в Росії помер відомий опозиціонер Олексій Навальний, про це повідомили у ФСІН Росії у Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Там повідомили, що опозиціонеру стало погано після прогулянки, він втратив свідомість. Після цього до нього прибули медики із установи та викликали швидку. Були проведені реанімаційні заходи, які не дали ефекту. Лікарі швидкої допомоги констатували смерть. Разом з тим, у російських пабліках повідомляють, що начебто причиною смерті опозиціонера Навального став тромб, який відірвався.

Також "Коментарі" розповідали, що речник Путіна Дмитро Пєсков повідомив, що наразі у нього немає жодних деталей із приводу смерті Навального, проте про неї вже доповіли кремлівському диктатору.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор, ти троль за 5 руських рублів

16 лютого 2024, 19:25

Ігор, ти троль за 5 руських рублів з хворою уявою, ти вже заробив на свою русосвинячу похльобку, біжи вже на солоденьке до руснявих помийок.

Ігор

16 лютого 2024, 18:11

І саме наш корумпований Фюрер одразу, першим звернув на це увагу. Він сам майже весь час витрачає на відслідковування резонансних злочинів по світу, на яких можна продемонструвати свій нарцисизм? Чи в пОПі цілий штат пригрітих юдейців на мільйонних зарплатах, яким більше немає чим зайнятись? А от його племінний корумпований Нетаньяху, обрізано мовчить, щоб сподобатись карлику.


Новини