Головна Новини Світ Росія Соловйов накинувся на мешканців Білгорода зі звинуваченнями. Чим не догодили
commentss НОВИНИ Всі новини

Соловйов накинувся на мешканців Білгорода зі звинуваченнями. Чим не догодили

Російський пропагандист Володимир Соловйов накинувся на мешканців Білгорода і навіть назвав їх «тварюками» за те, що вони скаржаться на відсутність допомоги від російської влади. Про це він заявив в ефірі каналу «Росія-1»

26 березня 2024, 12:46
Поділіться публікацією:

Російській пропагандист Володимир Соловйов накинувся на мешканців Білгорода і звинуватив їх в тому, що вони через обстріли територій та відсутність допомоги влаштували "мерзенну істерику".

Соловйов накинувся на мешканців Білгорода зі звинуваченнями. Чим не догодили

Володимир Соловйов

Російський пропагандист звернув увагу на пости блогерів, які закликають центральну російську владу звернути увагу на ситуацію у Білгороді. За їх словами, у людей нічого немає, і поки Москва гуляє Білгород гине. Соловйов назвав цих блогерів "тварюками", які грають на руку Україні.

При цьому Соловйов заявив, що у грудні минулого року відвідав Білгород і навіть з’ясував, що регіону були виділені "мільярди рублів" на облаштування укриттів.

"Тому всім тим, хто намагається сказати, що федерали кинули: заткніться, тварюки!"
– заявив Соловйов.

На такі заяви пропагандиста відреагували мешканці Білгорода, які в соцмережах запропонували йому приїхати у місто і хоча б трохи пожити під обстрілами.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що 12 березня російські добровольці з легіону "Свобода Росії", "Сибірського батальйону" та Російського добровольчого корпусу увійшли на територію Курської та Білгородської областей та почали бойові дії. Окрім того, вони нещодавно звернулися до влади цих областей із закликом все ж організувати евакуацію мирних громадян у безпечні місця, а не прикриватися ними, як живим щитом. Повстанці закликали російських військових воювати, як чоловіки.

При цьому відомо, що Соловйов запропонував за те, що відбувається у Білгороді повністю стерти з лиця землі український Харків, який і так протягом останнього часу знаходиться під постійними ракетними ударами окупантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини