Головна Новини Світ Росія Стали відомі причини відмови Кремлем гучного святкування анексії Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі причини відмови Кремлем гучного святкування анексії Криму

Росіяни обґрунтовано бояться атаки української сторони, тому святкуватимуть «точково»

16 березня 2023, 21:21
Поділіться публікацією:

Росія відмовилася від проведення концерту 18 березня з нагоди “приєднання Криму” на московському стадіоні “Лужники”. Як зазначають джерела, росіяни вирішили “не влаштовувати широких святкувань”, а обмежитись “точковими заходами”. Але насправді в Москві бояться атаки дронів або диверсійних груп з боку України. Таку думку в Телеефірі висловив російський юрист Марк Фейгін, пишуть "Коментарі".

Стали відомі причини відмови Кремлем гучного святкування анексії Криму

У Кремлі скасували концерт в “Лужниках” на честь анексії Криму

Він також зазначив, що найімовірніше, візиту російського президента Володимира Путіна до Криму не буде.

“Найімовірніше, він не поїде до Криму, хоч це передбачалося. Але ж вони бояться, бояться атаки або дронів, або диверсійних дій. До того ж треба чесно сказати — обґрунтовано бояться. І найголовніше, що немає такої захищеної мішені, тобто що Путіна точно не атакуватимуть. Путіна атакуватимуть, та будь-кого атакуватимуть для того, щоб досягти мети. Рефлексії немає в української сторони. Тож вони бояться. І виходячи з цього, звичайно, намагаються скасувати або взагалі не проводити заходи, які можуть призвести до певних ударних дій з боку України”, — переконаний Фейгін.

Раніше з'явилася інформація про те, що  в кінці лютого пропагандисти вже почали збирати масовку на майбутній концерт в "Лужниках", де мав виступити Путін.

"Коментарі" також писали про те, що лише у Москві на Нікітському бульварі відкриють фотовиставку "Кримська весна. 9 років ми разом", а в Магаданській області планують провести акцію, де можна буде безплатно надіслати листівки до півострова.

Повідомляв портал "Коментарі" і що у Путіна анонсували заходи до річниці окупації Криму. З нагоди 9 річниці анексії Криму російський президент Володимир Путін  може відвідати тимчасово окупований  регіон України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — бізнес окупантів в паніці тікає з Криму. У Криму зростають панічні настрої – окупанти посилюють темпи мобілізації.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини